Vegetarische quiche met kaas in mok

10 minuten 10 minuten

Ingrediënten

Voor 2 personen

  • 2 middelgrote eieren
  • 3 eetlepels melk
  • 1 eetlepel crème fraîche
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 theelepel mosterd
  • Zout en peper naar smaak
  • 1 volkoren boterham
  • 15 gram geraspte kaas
  • 20 gram spinazie
  • ½ rode paprika
  • Verse bieslook naar smaak
  • Benodigdheden: 2 magnetronvaste mokken

Bereidingswijze

1 Klop de eieren en voeg hier de melk, crème fraîche, olijfolie, mosterd, peper en zout aan toe

2 Snij de boterham in stukjes en roer deze samen met de geraspte kaas door het ei-mengsel

3 Vet de mokken in met wat olijfolie

4 Snij de paprika en spinazie fijn en voeg deze ook toe aan het ei-mengsel

5 Vul de mokken met het beslag

6 Verwarm de quiche op 750 Watt gedurende 8 minuten

7 Controleer of het ei goed gegaard is

8 Serveer met bieslook

9 Eetsmakelijk!

Zowel lekker als tussendoortje, lunch of als een voorgerechtje!