Vegetarische quiche met kaas in mok
10
minuten
Ingrediënten
Voor 2 personen
- 2 middelgrote eieren
- 3 eetlepels melk
- 1 eetlepel crème fraîche
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 theelepel mosterd
- Zout en peper naar smaak
- 1 volkoren boterham
- 15 gram geraspte kaas
- 20 gram spinazie
- ½ rode paprika
- Verse bieslook naar smaak
- Benodigdheden: 2 magnetronvaste mokken
Bereidingswijze
1 Klop de eieren en voeg hier de melk, crème fraîche, olijfolie, mosterd, peper en zout aan toe
2 Snij de boterham in stukjes en roer deze samen met de geraspte kaas door het ei-mengsel
3 Vet de mokken in met wat olijfolie
4 Snij de paprika en spinazie fijn en voeg deze ook toe aan het ei-mengsel
5 Vul de mokken met het beslag
6 Verwarm de quiche op 750 Watt gedurende 8 minuten
7 Controleer of het ei goed gegaard is
8 Serveer met bieslook
9 Eetsmakelijk!
Zowel lekker als tussendoortje, lunch of als een voorgerechtje!