
Curry van bloemkool, mango en gemalen cashewnoten
Allergie informatie
- Geen vlees
Verwijder de bladeren en de stronk van de bloemkool.
Snijd de bloemkool doormidden.
Was de bloemkool.
Snijd de roosjes van de bloemkool af.
Snijd de roosjes nogmaals doormidden.
Stoom de bloemkool in 13 minuten gaar (let op: geen zout toevoegen).
Controleer of de bloemkool gaar is door er met een scherp mes in te prikken.
Giet de bloemkool af, maar houd een klein beetje kookvocht over.
Plak na het afkoelen een etiket op de bakjes en schrijf daar de datum op.
De bakjes kan je afgedekt bewaren in de koelkast, of invriezen.
In de vriezer ( -18°C) kun je het hapje tot wel 3 maanden bewaren.
In de koelkast tot 24 uur.
Het opwarmen van de maaltijd kan au bain-marie in een pan, met een flessenwarmer of in de magnetron.