
Curry van bloemkool, mango en gemalen cashewnoten
Allergie informatie
- Geen vlees
Maak de bloemkool klaar om te stomen.
Verwijder de bladeren en de stronk van de bloemkool.
Snijd de bloemkool door midden.
Was de bloemkool.
Snijd de roosjes van de bloemkool af en snijd deze roosjes nogmaals doormidden.
Stoom de bloemkool in 13 minuten gaar (let op: geen zout toevoegen).
Controleer of de bloemkool gaar is door er met een scherp mes in te prikken.
Giet de bloemkool af, maar houd een klein beetje kookvocht over.
Plak na het afkoelen een etiket op het bakje en schrijf daar de datum op.
Dit kun je afgedekt bewaren in de koelkast, of invriezen.
In de vriezer kun je het tot wel 3 maanden bewaren.
In de koelkast kan je het 24 uur bewaren.
Opwarmen van de maaltijd kan au bain-marie in een pan, met een flessenwarmer of in de magnetron.