Baby (Voeding)

Alle baby informatie van A tot Z

Voeding

Om deze reuzensprongen in de ontwikkeling te kunnen maken heeft je baby heel veel voedingsstoffen nodig. Daarom is gezonde en gevarieerde voeding dan ook heel belangrijk. Voor de gezondheid op korte termijn, maar ook voor de gezondheid in de toekomst!

Voeding

Borstvoeding

Borstvoeding is een van de mooiste wonderen der natuur: het voedt, de borstvoeding is overal beschikbaar en heeft altijd de juiste temperatuur. De samenstelling van borstvoeding is helemaal afgestemd op de behoefte van je baby.

 

Lees meer
Voeding

Flesvoeding

Borstvoeding is het beste voor je kindje. Toch kan er een moment komen waarop je besluit over te stappen op flesvoeding of een combinatie van borst- en flesvoeding. Kies je voor flesvoeding, dan wil je er natuurlijk zeker van zijn dat je baby de juiste voeding krijgt. Op deze website vind je informatie over flesvoeding voor baby’s vanaf 6 maanden.

Lees meer
Voeding

Bijvoeding en vaste voeding

De eerste keer een hapje geven is een echte mijlpaal. En alle daarop volgende hapjes zijn dé weg naar een goede eter! Nieuwe smaken en structuren gaan het dagmenu van je kleine verrijken en zorgen voor een nieuwe stap in de ontwikkeling.

Lees meer
Nutrilon Standaard 2, voor kinderen vanaf 6 maanden

Shop

Nutrilon Standaard 2, voor kinderen vanaf 6 maanden

Voor 20:30 uur besteld is morgen in huis, de verzendig is gratis

Naar de webshop