Vegetarische pasta met quorn
Ingrediënten
Voor 1 portie.
- 10g Pasta
- 70g Wortel
- 75g Tomaat
- 25g Parijse champignons
- 15g Quorn
- 5g Olijf olie
- Basilicum
- Oregano
Benodigdheden:
- een kookpan.
Bereidingswijze
1. Snijd de groenten
Was de wortel en tomaat, schil de wortel.
Snijd deze in kleine gelijke stukjes.
2. Water koken
Zet een pan met water op en breng deze aan de kook.
3. Groenten sudderen
Plaats een pan op een middelhoog vuur en leg de versneden groenten samen met 200 ml water in de pan.
Laat gedurende 20 minuten sudderen.
4. Champignons en quorn toevoegen
Voeg de champignons en quorn de laatste 10 minuten toe en laat deze mee sudderen.
De groenten zijn gaar wanneer je hier makkelijk met een vork doorheen kan prikken.
5. Pasta koken
Voeg de pasta toe aan het kokende water en laat 10 minuten koken (tenzij anders aangegeven op de verpakking).
6. Groenten blenden
Blend de groenten, champignons, quorn en pasta met een vork en voeg de olie toe.
7. Kruiden toevoegen
Kruid af met basilicum en oregano.
8. Maaltijd laten afkoelen
Wacht tot de maaltijd voldoende is afgekoeld voor je deze aan je kindje geeft.
Je kan de temperatuur van de maaltijd testen door een beetje voeding op je pols te lepelen.