“Ik ben er voor jou. Als je honger hebt. En als alles bah is. Elke dag en elke nacht. Ook als het mij even te veel wordt. Omdat ik zo veel van je hou.”

Jij bent er voor je baby, Nutricia is er voor jou. We doen al meer dan 120 jaar onderzoek naar de beste voeding. En weten ook dat het ouderschap soms best een uitdaging kan zijn. Daarom zijn we er altijd voor al je vragen over je zwangerschap en je kindje. Nutricia voor jou.

Check onze handige tools & informatie

Als ouder is alles nieuw. Daarom helpen wij je graag op weg met onze online tools en informatie. Een baby-uitzetlijst, ontwikkeling van je kindje per week en voedingsschema’s. Je vindt alles op onze website.

Bekijk alle tools

Stel al je vragen aan onze voedingskundigen

Jij bent er dag en nacht voor je baby. Daarom zijn wij er ook altijd voor jou. Onze Kindervoeding Service helpt je graag met al je vragen over je kindje. Ook tijdens je zwangerschap. We zijn altijd bereikbaar (ma-zo, 24 uur per dag).

Ontmoet ons team

Leer meer over babyvoeding, gebaseerd op 120 jaar onderzoek 

Je wilt het beste voor je kindje. Daarom doen wij al 120 jaar onderzoek naar de beste voeding. In ons onderzoekscentrum in Utrecht zetten onze experts passie en wetenschap in voor alle baby's. Ook de meest kwetsbare.

Leer meer over voeding en de ontwikkeling van je baby.

Mijn Nutricia

Volg de ontwikkeling van je kindje

Maak een account en ontvang: 

  • Wekelijks een mail-update, passend bij jouw fase
  • Persoonlijk voedingsadvies van onze voedingskundigen
  • Een cadeautje

Vragen of advies over jezelf of je kindje? Wij zijn 24/7 bereikbaar!