Ken jij de Kindervoeding Service al?

Hallo, welkom op onze pagina! Hier vertellen we je wat meer over wie we zijn en wat we doen. Heb je vragen over jouw voeding tijdens je zwangerschap of die van je kindje? We helpen je graag!

Live Q&A met Wil en Tien!

Op dinsdag 19 februari om 20u beantwoordde onze voedingskundige Robiènne al jullie vragen in een live Q&A met Wil en Tien via hun Instagram en YouTube kanaal. Je kon ook kans maken een leuk verrassingspakket! Vragen kon je stellen via het Nutricia Voor Jou Instagram account!

Heb je de live Q&A gemist?

Geen probleem, bekijk hier de volledige video opnieuw! 

Een kijkje in de wereld van de Kindervoeding Service 

Een kindje op de wereld zetten is een van de meest bijzondere en spannende gebeurtenissen in je leven. Niet zo gek dat er regelmatig allerlei vragen door je hoofd schieten! Wat mag ik wel en niet eten? Wat is een goed dagmenu voor mijn kleine? Wat doe ik in hemelsnaam tegen die krampjes? En hoe combineer ik borstvoeding met weer werken?

We zijn gespecialiseerd in voeding in de eerste duizend dagen, dus van zwangerschap tot het tweede jaar. Maar als officieel afgestudeerde diëtisten, weten we natuurlijk ook in algemene zin alles over gezonde voeding. We staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor je klaar.

Dus heb je een vraag: we helpen je graag!

Hi, ik ben Charlotte

Moeder van –al een best wel grote- dochter Sam. En ook al ben ik intussen als moeder al aardig ervaren, die onzekerheid waar je op verschillende vlakken soms tegen aanloopt, blijft herkenbaar. Die gaat dus nooit helemaal weg. Fijn dat wij als het over voeding gaat, kunnen helpen om die onzekerheid weg te nemen. Want het gaat allemaal al zo snel en dan is het toch leuker om lekker van die babytijd te kunnen genieten! Ik ben er trots op dat zoveel moeders ons weten te vinden met hun vragen. Wel 70.000 per jaar. Dus aarzel niet. Geen vraag is gek voor ons. We helpen graag.

Hoi, ik ben Eveline

Trotse tante van mijn lieve neefje Thomas. Zelf ben ik al sinds jongs af aan erg geïnteresseerd in gezonde voeding. Ik vind het geweldig om voor Nutricia te werken en ouders te helpen met voedingstips en -adviezen voor de voeding van hun kleine. Er is vaak veel onzekerheid als je voor het eerst moeder of vader wordt, maar ook bij een tweede of derde, want geen enkel kindje is hetzelfde. Of het nu tijdens de zwangerschap, babyfase of peuterfase is, je kunt soms als ouder altijd even met je handen in het haar zitten. Ik help je graag!

Hallo, ik ben Anneloes

Trotse moeder van mijn 2 pubers Annemoon en Olivier. Al heel veel jaren werk ik met veel passie en plezier bij Nutricia Kindervoeding Service. Toen ik moeder werd was ik vaak net zo onzeker als veel jonge moeders. Best vreemd wanneer jezelf voedingskundige bent en alles weet over baby en kindervoeding. Maar als jonge mama heb je een hoge ambitie: de beste moeder van de hele wereld zijn. Wat heerlijk is het dan als er een team van ervaren voedingskundigen je even weer op weg helpt of juist bevestigt dat je het super goed doet.

Hoi! Ik ben Tirza

Als orthomoleculair diëtist vind ik het erg interessant om te leren wat voeding allemaal met een mens kan doen. Ook voor, tijdens én na de zwangerschap en in de eerste jaren van het leven van een kindje is voeding zó belangrijk! Des te fijner vind ik het als ik mee kan kijken en er op deze manier voor kan zorgen dat alle mama’s en/of papa’s kunnen genieten van hun kleine. Bij ieder stapje naar een goede gezondheid help ik je graag!

Hi, ik ben Manouk

Trotse tante van mijn lieve neefje James en dit jaar wordt de familie verder uitgebreid met een nichtje. Ondanks dat ik zelf (nog) geen moeder ben, krijg ik toch aardig wat mee van wat er zoal speelt bij kersverse ouders. Het geeft een ontzettend fijn en trots gevoel om met ons team ouders (to be) te kunnen ondersteunen en helpen met alle vragen rondom voeding. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen, we’re happy to help!

Hoi, ik ben Robiènne

Sinds drie jaar trotse Kindervoeding Service voedingskundige. Mijn favoriete onderdeel van mijn baan? Dat is het helpen en ondersteunen van moeders, vaders, opa’s en oma’s bij voedingskundige vragen. Zo’n eerste levensjaar is heel spannend, kindjes kunnen helaas nog niks zeggen dus het is soms echt even zoeken! Daarnaast is de voeding zo ontzettend belangrijk op deze leeftijd en kun je een heel mooie fundering voor de gezondheid op latere leeftijd leggen. Het adviseren en begeleiden van ouders en grootouders zie ik dan ook, in ieder gesprek, als een waar cadeautje waar ik keer op keer weer ontzettend veel energie uit haal.

Hi, ik ben Rosa!

Als afgestudeerd diëtist kon ik mij geen leukere doelgroep bedenken dan jonge kindjes. Er is immers onwijs veel gaande: van een klompje cellen in de buik tot een rennende peuter door de woonkamer. Om deze groei en ontwikkelingen te verwezenlijken, speelt voeding een belangrijke rol! Er is niets mooier dan een ‘kijkje’ te mogen nemen in deze bijzondere fase en mama’s en papa’s te mogen supporten op het gebied van voeding, zodat zij optimaal kunnen genieten van deze – soms wat lastige, maar bovenal erg speciale - periode!

Hi, ik ben Marielle

Ouders voorzien van voedingskundige adviezen vind ik het leukste wat er is. Onlangs ben ik trotse tante geworden van mijn nichtje Josefien. Omdat ik nu in mijn eigen omgeving meemaak hoeveel vragen en onzekerheden er kunnen zijn begrijp ik nog beter hoe fijn een helpende hand kan zijn. Ik sta graag voor je klaar!

Charlotte

Vragen of advies over jezelf of je kindje?

Je kan ook contact opnemen via het contactformulier