Volg de ONTWIKKELING van je zwangerschap of kindje

e-mail programma
Wekelijks krijg je van ons een mailtje met updates over de ontwikkeling van je zwangerschap of je baby. Je krijgt ook handige tips, adviezen én elke week een ander recept, voor jou óf voor je kleine!

BABYNAMEN tool

babynamen generator
De zoektocht naar een naam kan wat overweldigend voelen. Daarom hebben wij 3.500+ namen verzameld om jou en je partner te inspireren. Kijk gerust eens rond en hou de tool de komende weken in de gaten, want we gaan nog meer leuke functies lanceren!
mommy_image
Een all-in-one tool voor je kindje:

My Unique Moments app

Word jij ook zo moe van al die verschillende apps om de ontwikkeling van je kindje te volgen? Download de My Unique Moments (MUM) app, log in met je Nutricia voor jou account, en geniet van alles wat belangrijk is in één app: voeding van je kindje, aantal luiers, hoogtepunten, huilgedrag, slaappatroon, symptomen, medicatie en groei.

Pregnancy PROOF recepten

sushibowl
Tijdens je zwangerschap wil je naast lekker, ook gezond eten. Maar welke recepten zijn geschikt voor tijdens je zwangerschap? In onze receptentool hebben wij meer dan 30 zwangerschapsrecepten. Inspiratie genoeg!

Toegang tot ALLE tools

tools
Op zoek naar een handige vluchtkoffer checklist? Of heeft je baby ergens last van, zoals krampjes? Wij hebben leuke en interactieve tools om jou te helpen!

Gepersonaliseerde omgeving aangepast AAN JOUW FASE

gepersonaliseerde omgeving
In jouw persoonlijke omgeving vind je artikelen relevant voor jouw zwangerschapsweek of de leeftijd van jouw kindje en jouw opgeslagen, recent bekeken en onze meest gelezen artikelen. Zo heb je altijd een handig overzicht van waar je gebleven was!

Vul ALLEEN je e-mail en wachtwoord in om je te REGISTREREN!

Je gegevens
Opties