Q&A met experts

Je kleintje ter wereld verwelkomen is een van de mooiste ervaringen in je leven. Toch weten we dat de laatste paar weken voor de geboorte en de eerste weken van het ouderschap turbulent kunnen zijn: zoveel “eerste keren” en vragen. Verloskundigen, kraamverzorgenden en lactatiekundigen geven antwoord op al jouw vragen in onze Q&A sessies.

In onze volgende live Q&A sessie op donderdag 25 november om 20:00 uur beantwoordt verloskundige Marjolein Maas al jouw vragen over de ontwikkeling van jou en je kindje tijdens de zwangerschap op ons Instagram kanaal. Lees hieronder meer over verloskundige Marjolein Maas en stel alvast jouw vraag!

Planning live Q&A's

Datum & tijdExpertBeroepThemaKanaal
25/11, 20:00Marjolein MaasVerloskundigeDe ontwikkeling van jou tijdens de zwangerschap en je kindjeInstagram

 

Benieuwd naar de vorige Q&A video's van onze experts? 

Check hieronder welke onderwerpen al besproken zijn.

Samen met experts zijn wij er voor jou

Als je zwanger bent wil je je daar zo goed mogelijk op voorbereiden, maar ook als je net moeder/vader bent geworden komt er veel op je af. En wat is er dan fijner om al je vragen aan een expert te kunnen stellen? Helaas weten we dat dit in deze vreemde tijd niet altijd zo eenvoudig is als voorheen. Je zwangerschapscursus is waarschijnlijk afgezegd, naar de verloskundige ga je alleen en de kraamverzorgster kan je nu ook minder intensief begeleiden.

Daarom willen wij je met onze live Q&A's met experts graag helpen, zodat je geen enkele vraag onbeantwoord hoeft te laten! En omdat we weten dat je het als kersverse ouder hartstikke druk hebt willen we dit zo makkelijk mogelijk voor je maken:

  • Kosteloos
  • Geen inschrijving nodig
  • Vragen kun je vooraf stellen via onderstaand formulier of gewoon tijdens de live Q&A zelf, via de chat
  • Duur: 20-30 minuten en tijdens voedingstijden, zodat je er ook echt even rustig voor kunt gaan zitten

Vragen of advies over jezelf of je kindje? Wij zijn 24/7 bereikbaar!