nutricia-voor-jou-logo-125yrs

Welkom lieve kersverse ouders,

Je kleintje ter wereld verwelkomen is een van de mooiste ervaringen in je leven. Toch weten we dat de laatste paar weken voor de geboorte en de eerste weken van het ouderschap turbulent kunnen zijn: zoveel “eerste keren” en vragen. Samen met een pandemie, kan dit alles overweldigend zijn.

Wij zijn er voor jou, zodat je er niet alleen voor staat.

Nutricia introduceert SAMEN VOOR NIEUWE OUDERS, een programma waarbij wij op alle mogelijke manieren de informatie, expertise en contacten die je nodig hebt als kersverse ouders terugbrengen. Dit doen wij door:

We zullen ervoor je zijn en helpen om deze levens veranderende ervaring met je kleintje zo leuk mogelijk te maken. Bijzonder en fijn, zoals hij hoort te zijn.

Liefs,
Charlotte

BELANGRIJK: Volg de richtlijnen van de overheid en check regelmatig de website van het RIVM.

Deskundigen

Volg onze live Q&A sessies!

Hier kan je webinars en live Q&A's volgen. We nodigen experts uit die jou alles uitleggen wat je ooit wilde weten over borstvoeding, kwaaltjes, en zoveel meer. 

Onze voedingskundigen

Onze experts zijn er voor jou

Naast de live Q&A's zijn onze voedingskundigen ook altijd beschikbaar voor jou. Altijd? Jazeker, je kan ze 24/7 bereiken! Bel gratis naar 0800 022 26 26 of stuur ze een berichtje.

Zwangerschapskalender

Ben je zwanger?

Wat is jouw uitgerekende datum? Vul die hier in en ontdek de meest relevante artikelen, afgestemd op jouw zwangerschapsweek.

Interessante topics tijdens zwangerschap

Ontwikkeling

Heb je een baby?

Heb je een (pasgeboren) baby? Vul zijn of haar geboortedatum in en ontdek relevante artikelen en tools, afgestemd op de leeftijd van jouw kindje. 

Populaire onderwerpen

Mijn Nutricia

Meld je aan voor Mijn Nutricia

Volg alle ontwikkelingen van je kindje dankzij onze wekelijkse nieuwsbrief en lees informatie die afgestemd is op jouw situatie en voorkeur!

Vragen of advies OVER JEZELF OF JE KINDJE? Wij zijn 24/7 bereikbaar!