Nutricia, speelhoek vol muziek voor jou

Nutricia staat klaar voor jou. Door je tijdens je zwangerschap wekelijks te adviseren over alle te verwachten ontwikkelingen en onderwerpen als voeding en fit blijven. Maar ook na de bevalling zijn we er voor jou en je kindje. Zo hebben we een unieke tool waarmee jullie samen muziek kunnen luisteren. Dat is leuk, maar ook goed. Muziek luisteren is namelijk van grote invloed op het totale leer- en ontwikkelingsproces van je kindje.

Stel je eigen muziekplaylists samen!

In onze Speelhoek stel je je eigen playlists samen met muziek, passend bij de leeftijd van je kindje. Je vindt er populaire kinderliedjes, (licht) klassieke muziek, slaapliedjes en liedjes gezongen door zangeres Do. De muziek afluisteren met je kindje is heel eenvoudig. Als je bent ingelogd, heb je overal toegang tot jullie playlists: op je computer, tablet en op je smartphone. Dus geniet samen van jullie favoriete kinderliedjes in de auto, de speeltuin of gewoon thuis.

Leuke ideeën en tips

Speelhoek

Stel in de speelhoek je eigen muziekplaylists samen en luister samen met je kindje naar jullie favoriete muziek. Altijd en overal.