Baby (Borstvoeding)

Alle baby informatie van A tot Z

Borstvoeding

Borstvoeding is een van de mooiste wonderen der natuur: het voedt, de borstvoeding is overal beschikbaar en heeft altijd de juiste temperatuur. De samenstelling van borstvoeding is helemaal afgestemd op de behoefte van je baby.

Alles over borstvoeding

Moedermelk bevat alle voedingsstoffen die hij nodig heeft. Het heeft namelijk veel voordelen; het ondersteunt bijvoorbeeld de ontwikkeling van zijn hersenen en immuunsysteem. Daarom krijgt je baby met borstvoeding de beste start.

Borstvoeding

Meer weten over borstvoeding?

Lees meer
Voeding

Nieuwsgierig of jij de juiste voedingsstoffen binnen krijgt?

Doe mee aan Nutricheck Mama voor betere voedingsadviezen, of je nu zwanger bent of borstvoeding geeft: jij eet ook voor je kindje.

Lees meer

Starten met borstvoeding

Borstvoeding is een van de mooiste wonderen van de natuur: het voedt, is overal beschikbaar en heeft altijd de juiste temperatuur.

Voeding

Borstvoeding stimuleren

Geven van borstvoeding

Er zijn drie belangrijke voorwaarden om van borstvoeding geven een succes te maken: zelfvertrouwen, geduld en een goede manier van aanleggen. De eerste dagen na de geboorte moet de borstvoeding op gang komen. 

Voeding

Regeldagen

Overstappen bij borstvoeding

Er kan een moment komen waarop je borstvoeding wilt combineren met flesvoeding of zelfs helemaal wilt overstappen op de fles.