
We are the champignons pasta met broccoli en gehakt
Allergie informatie
- Geen koemelk-eiwit en lactose
- Vrij van soja-eiwit
- Geen varkens vlees
Was en schil de sjalot, pastinaak, de courgette en champignons.
Snijd deze in kleine, beetklare gelijke stukjes.
Plaats een pan op een middelhoog vuur en stoof de sjalot, rijst en pastinaakblokjes aan in een kofelepel olijfolie.
Laat gedurende 5 minuten aanstoven.
Voeg de champignons toe en laat deze 5 minuten mee stoven.
.
Voeg vervolgens stapsgewijs een kleine hoeveelheid water aan het groentenrijstmengsel toe, waarbij je het water steeds door de rijst laat absorberen.
Roer tussendoor om te voorkomen dat de rijst aanbakt.
.
De groenten zijn gaar wanneer je hier makkelijk met een vork doorheen kan prikken.
Voeg de mozzarella toe aan de risotto.
Snipper de peterselie fijn.
Kruid het gerecht af met een de peterselie en peper naar smaak.
Wacht tot de maaltijd voldoende is afgekoeld voor je deze aan je kindje geeft.
Je kan de temperatuur van de maaltijd testen door een beetje voeding op je pols te lepelen.