Lifestyle

Babyvoeding voor op vakantie

Babyvoeding tijdens de reis

Olvarit neem je gemakkelijk mee. De potjes moeten dan wel ongeopend zijn. Eenmaal aangebroken kan je het potje maximaal 24 uur afgesloten in de koelkast bewaren. Olvarit fruit en maaltijden zijn gesteriliseerd en vacuüm verpakt. Daardoor kun je de potjes gewoon in je warme auto, het vliegtuig of in een warme tent bewaren. Ook Olvarit kan dus gewoon mee op vakantie!

Controleer voor het openen van een potje Olvarit altijd of het vacuüm in orde is. Druk hiervoor op het deksel. Alleen als je geen ‘klik’ hoort, kun je de inhoud van een potje Olvarit veilig gebruiken." Borstvoeding meenemen? Klik hier voor tips over het bewaren van borstvoeding.

Op vakantie

Tips voor een rustige rit

Lees meer

Babyvoeding in het buitenland

Babyvoeding in het buitenland kan een andere samenstelling hebben en ook de verkrijgbaarheid is vaak anders. Bovendien is de voeding soms een stuk duurder dan je hier bent gewend. Neem daarom zo veel mogelijk voeding mee vanuit Nederland. Als je toch te weinig voeding bij je hebt of als er iets met de voeding gebeurt, neem dan contact op met de Kindervoeding Service, via Whatsapp, chat en mail. Wij zoeken samen met jou naar een oplossing.

Mijn Nutricia

Meld je aan voor Mijn Nutricia

Blijf je graag op de hoogte over de ontwikkelingen tijdens je zwangerschap of van de ontwikkelingen van je kleine? Meld je dan aan voor Mijn Nutricia en blijf op de hoogte.

Benieuwd wat er nog meer speelt tijdens de ontwikkeling van je baby?

Lees meer over 2,5 maand