Nieuws & Media

Bent u als journalist op zoek naar informatie met betrekking tot Nutricia Early Life Nutrition? Neem contact met ons op via pers_ELN@nutricia.com.


Persberichten


Nutrilon beschikbaarheid

Beschikbaarheid van Nutrilon, de baby- en peutermelk van Nutricia, voor ouders in Nederland staat al enige tijd onder druk door de sterke wereldwijde vraag, vooral uit China. Ieder jaar komt er in China een Nederland bij. Er worden ruim 16 miljoen baby’s geboren, tegen 170.000 in Nederland. Chinese ouders willen net als Nederlandse ouders het beste voor hun kind. Na een aantal voedselschandalen vertrouwen veel Chinese ouders in China geproduceerde babyvoeding niet meer. Ze willen Europese producten, vooral Nutrilon met een Nederlands etiket.

Nutricia doet er alles aan om de beschikbaarheid van Nutrilon voor ouders in Nederland te garanderen. In oktober 2015 hebben we een nieuwe productielijn geopend in een Duitse fabriek. Daardoor kunnen we voor Europa 50 miljoen extra pakken babyvoeding produceren. Eerder hadden we de Europese productie al uitgebreid met 40 miljoen pakken. Daardoor zijn er nu 90 miljoen pakken meer beschikbaar dan twee jaar geleden. We hebben, door deze verhoging van de Europese productiecapaciteit,voor de tweede keer de levering van Nutrilon aan de Nederlandse markt verdubbeld.

We garanderen levering van Nutrilon aan ouders in Nederland

Nutrilon is altijd beschikbaar via onze webshop en via de webshops van onze partners. Wie via de Nutricia webshop bestelt, krijgt binnen 24 uur een pak Nutrilon gratis thuisbezorgd.