
Hartige hüttenkäse pannenkoekjes
Allergie informatie
- Geschikt voor zwangere vrouwen
- Geen vlees
• Zet de rijst op en kook deze volgens de instructies op de verpakking.
• Pel en snijd de ui in kleine stukjes.
• Pel de knoflook en snijd deze heel fijn of pers met een knoflookpers.
• Was de paprika, verwijder de steel en zaadlijst en snijd de paprika fijn.
• Was de cherrytomaten, verwijder eventuele steeltjes en halveer ze.
• Prak de gezeefde tomaten uit blik fijn.
• Zet een wok, koekenpan of hapjespan op hoog vuur.
• Voeg de olie toe en draai het vuur naar middelhoog.
• Voeg de gesneden ui, knoflook, paprika, cherrytomaten en de gezeefde tomaten, bonen en mais uit blik toe aan de pan.
• Laat het circa 10 minuten zachtjes pruttelen.
• Breng op smaak met zout, peper, koriander, chili- of cayennepeper, komijn, kaneel en oregano.
• Snijd de avocado in kleine stukjes.
• Schep de rijst en chili op de borden • Garneer met verse koriander en avocado.
• Breng op smaak met verse limoensap.