
Ratatouille met rijst, tomaat en ei
Allergie informatie
- Geen koemelk-eiwit en lactose
- Vrij van gluten
- Geen vlees
- Geen varkens vlees
- Vrij van soja-eiwit
Was en schil de paprika en pastinaak.
Snijd deze in kleine gelijke, beetklare stukjes.
Was de bloemkool en snijd deze grof in roosjes.
Plaats een pan op middelhoog vuur en stoof de ui gedurende 5 minuten samen met een kofelepel olijfolie aan.
.
Voeg de paprika en pastinaakblokjes aan de ui toe en laat ze 5 minuten meebakken.
Voeg vervolgens de tomatenpulp samen met 200 ml water en de kruiden aan de groenten toe.
Laat het geheel gedurende 20 minuten sudderen.
Voeg de quorn de laatste 10 minuten toe en laat deze mee sudderen.
De groenten zijn gaar wanneer je hier makkelijk met een vork doorheen kan prikken.
Verwijder het laurierblaadje voor je de goulash serveert.
Rasp de bloemkoolrozen grof met een handrasp.
Breng terwijl een kleine hoeveelheid water aan de kook.
Plaats de bloemkoolrijst in een stoommandje en stoom de bloemkoolrijst gedurende 8 minuten gaar.
Kruid af met een beetje zwarte peper.
Schep een bordje op door een kleine hoeveelheid bloemkoolrijst in de bodem van het bord te scheppen.
Plaats vervolgens de Hongaarse goulash op de bloemkoolrijst.
Wacht tot de maaltijd voldoende is afgekoeld voor je deze aan je kindje geeft.
Je kan de temperatuur van de maaltijd testen door een beetje voeding op je pols te lepelen.