
Spinazie crème de la crème met kabeljauw en aardappel-bietencakejes
Allergie informatie
- Geen vlees
- Geen varkens vlees
- Vrij van soja-eiwit
De roze zeeheld in een verrassend lekkere pasta
...je kunt testen of een sperzieboontje vers is? Knapt het eenvoudig als je het buigt? Dan is het vers!
Charlotte, Voedingskundige
Deze maaltijd heeft 100% de dagelijkse hoeveelheid groente.
Vul een pan met water en breng het water aan de kook op hoog vuur.
Draai de vlam laag, voeg de pasta toe aan het kokende water en kook deze volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Was de sperziebonen, dop de boontjes en snijd ze doormidden.
Was de tomaatjes in koud water, verwijder de kroontjes en snijd ze doormidden.
Vul een pan met water en voeg de boontjes toe.
Zet de pan op hoog vuur en breng het water aan de kook.
Draai de vlam laag en kook de boontjes in ongeveer 10 minuten gaar.
Giet de sperziebonen af in een vergiet.
Snijd de zalm in blokjes.
Verhit een eetlepel olie in een roerbakpan op middelhoog vuur.
Voeg de zalm toe en bak deze in 5 tot 10 minuten goudbruin en gaar.
De zalm is klaar als hij wit-roze van kleur is.
De de tafel.
Voeg de sperziebonen, cherrytomaatjes en zalmstukjes toe aan de pasta.
Voeg dille toe naar smaak.
Strooi eventueel wat parmezaanse kaas over het gerecht.