
Zonnige Frittata Muffins
Allergie informatie
- Vrij van gluten
- Geen vlees
- Geen varkens vlees
- Vrij van soja-eiwit
Was en schil de aubergine, courgette en paprika.
Snijd deze in kleine, beetklare gelijke stukjes.
Zet een pan met water op en breng deze aan de kook.
Plaats een pan op een middelhoog vuur en leg de versneden groenten samen met 200 ml water en de tomatenpulp in de pan.
Laat gedurende 20 minuten sudderen.
Voeg de kikkererwten de laatste 10 minuten toe en laat deze mee sudderen.
De groenten zijn gaar wanneer je hier makkelijk met een vork doorheen kan prikken.
Voeg de quinoa toe aan het kokende water en laat 10 minuten koken (tenzij anders aangegeven op de verpakking).
Meng de afgegoten quinoa, de groenten en de kikkererwten.
Voeg de olie toe.
Kruid af met peterselie, oregano en een snufje lookpoeder.
Wacht tot de maaltijd voldoende is afgekoeld voor je deze aan je kindje geeft.
Je kan de temperatuur van de maaltijd testen door een beetje voeding op je pols te lepelen.