Overzicht

Olvarit doperwten gazpacho

Vanaf 8 maanden

olvarit brococli gazpacho
  • Hoofdgerecht
  • Bereidingstijd: 20 min
  • Geen vlees

Ingrediënten

  • Voor 1 portie:
  • 75 gram (parel)couscous
  • 75 gram komkommer
  • 1 kwart van een avocado (ongeveer 40 gram)
  • 1 potje Olvarit Doperwten 4M
  • 2 muntblaadjes
  • Een blender

Bereidingswijze

  1. Kook de (parel) couscous. Volg de instructies die op de verpakking staan

  2. Schil de komkommer en avocado. Snijd in grove stukken

  3. Indien je munt gebruikt voor extra smaak, zorg dat je de blaadjes eerst goed wast

  4. Stop de Olvarit Doperwten 4M+, de komkommer, avocado en munt samen in de blender

    Mix tot alle ingrediƫnten volledig gemengd zijn.

    Als dat moeilijk is, voeg dan een klein beetje water toe.

  5. Leg de (parel) couscous op een bord en giet 125 ml van de gazpacho over de (parel) couscous

  6. Voeg een beetje olijfolie toe als garnering

  7. Serveer in een kom

    Wil je nog wat bewaren voor later? Bewaar het in de koelkast voor 24 uur of vries het in tot 3 maanden.

broccoli gazpacho video