Overzicht

Olvarit broccoli gazpacho

  • Hoofdgerecht
  • 20 min bereiden
  • Geen vlees

Ingrediënten

  • 75 gram (parel)couscous
  • 50 gram komkommer
  • 1 kwart van een avocado
  • 20 gram ui
  • 1 potje Olvarit Broccoli 4M
  • 2 muntblaadjes
  • Een blender

Bereidingswijze

  1. Kook de (parel)couscous ongeveer 10 minuten, tot het zacht is

    Voeg 3x zoveel water toe als couscous.

  2. Schil de komkommer, ui en avocado, en snijd in grove stukken

    Vind je ui nog iets te heftig voor je kleine, dan kun je het makkelijk weglaten.

  3. Indien je munt gebruikt voor extra smaak, zorg dat je de blaadjes eerst goed wast

  4. Stop de Olvarit Broccoli 4M+, de komkommer, avocado, munt en ui samen in de blender

    Mix tot alle ingrediƫnten volledig gemengd zijn.

    Als dat moeilijk is, voeg dan een klein beetje water toe.

  5. Leg de (parel)couscous op een bord en giet 125 ml van de gazpacho over de (parel)couscous

  6. Voeg een beetje olijfolie toe als garnering

  7. Serveer in een kom

    Wil je nog wat bewaren voor later? Vries de porties dan in.