
Chili sin carne
Allergie informatie
- Geen vlees
- Geschikt voor zwangere vrouwen
Zet een pan met water op het vuur en breng dit aan de kook.
Was en schil de ui, pastinaak en knoflook.
Snipper de ui, chili peper en knoflook fijn, en snijd de pastinaak in blokjes van ca.
1 cm.
Zet een pan op het vuur en fruit de ui, de chili peper en de knoflook 5 minuten aan in de olijfolie.
Voeg vervolgens de pastinaak, tomaten, bouillon en laurier toe en laat het geheel 20 minuten sudderen.
Voeg vervolgens de room en de linzen toe, en laat 15 minuten verder sudderen.
Breng de groentesaus op smaak met peper, zout en nootmuskaat.
.
Zet een pan met water op het vuur en breng dit aan de kook.
Voeg vervolgens de pasta aan het kokende water toe en laat het geheel 10 minuten koken (tenzij anders aangegeven op de verpakking).
Giet de pasta af en meng deze onder de groentesaus.
.
Snipper de peterselie fijn en werk de pastaschotel hiermee af voor het opdienen.
.