
Spicy saté van kipdijfilet met rijst en groenten
Allergie informatie
- Geschikt voor zwangere vrouwen
Was de kerstomaten en verwijder de kroontjes.
Snijd de groenten in beetklare stukken en pers de knoflook met behulp van een lookpers.
Snijd de zongedroogde tomaten fijn en laat deze 10 minuten in een kommetje lauw water weken.
Zet een pan met water en de sperziebonen op het vuur.
De sperziebonen moeten net onder water staan.
Kook de sperziebonen gedurende 10 minuten.
Breng een nieuwe pan met water aan de kook, en kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Giet de pasta en de boontjes af en laat deze uitlekken.
Snijd de kerstomaatjes in 4, en snijd de lente-uitjes en olijven in kleine stukjes.
.
Meng de tomaten, olijven en lente-uitjes samen met de pasta en sperzieboontjes in een kom.
Spoel de kikkererwten en voeg deze samen met de pesto en de zongedroogde tomaten aan het mengsel toe.
Snipper de salie fijn, en voeg deze samen met peper en zout naar smaak toe aan de pastasalade.