
Prinsessenboontjes met rijst, perzik en gehakt
Allergie informatie
- Vrij van koemelkeiwit en lactose
- Vrij van kippenei-eiwit
- Vrij van gluten
- Geen varkensvlees
- Vrij van soja-eiwit
Het spijt ons, maar de browser die je gebruikt wordt niet door Nutricia ondersteund.
We adviseren je om één van onderstaande browsers te gebruiken. Meer informatie.
...tomaten in Nederland in kassen gekweekt worden, omdat ze niet goed tegen regen kunnen?
Charlotte, Voedingskundige
Deze maaltijd bevat 100% van de dagelijkse portie groente.
Vul een pan met water en breng het water aan de kook op hoog vuur.
Voeg de rijst toe aan het kokende water en kook deze volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Was drie tomaten in koud water, verwijder de kroontjes en snijd de tomaten in kleine blokjes.
Snij het kapje van de overige 4 tomaten en hol de tomaten uit met een lepel of mesje.
Was de sperziebonen, dop de boontjes en snijd ze doormidden.
Maak de ui schoon, verwijder de bruine laag en snipper de ui.
Vul een pan met water en voeg de boontjes toe.
Zet de pan op hoog vuur en breng het water aan de kook.
Draai de vlam laag en kook de boontjes in ongeveer 10 minuten gaar.
Giet de sperziebonen af in een vergiet.
Verhit de olie in een roerbakpan op middelhoog vuur.
Voeg de runderreepjes toe en bak ze totdat ze bruin en gaar zijn.
Voeg de ui en tomaat toe en bak het geheel gedurende enkele minuten.
Voeg de sperziebonen toe.
Dek de tafel.
Vul de tomaten met het groentemengsel en serveer de rijst en de runderreepjes erbij.