
Sushi bowl
Allergie informatie
- Geschikt voor zwangere vrouwen
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Open het blikje kikkererwten, giet de inhoud in een vergiet en spoel kort met water af.
Leg de kikkererwten op een bakplaat met bakpapier.
Strooi naar wens wat kruiden over de kikkererwten en rooster deze 20 minuten in de oven, totdat ze knapperig zijn.
Zet de koekenpan op het vuur en rooster kort de pijnboompitten totdat ze lichtbruin zijn.
Let op: dit gaat hard, laat ze niet te donker worden.
Snij de komkommer, cherrytomaten, worteltjes, avocado (eerst ontpitten), paprika en ui in stukjes.
Je kunt zelf bepalen hoe groot je het snijdt.
Was de sla en babyspinazie als deze nog niet gewassen zijn.
Doe de sla en spinazie in een grote schaal.
Voeg alle overige ingrediënten toe aan de salade.
Strooi de geroosterde kikkererwten en pijnboompitten eroverheen.
De simpelste dressing bestaat uit (olijf)olie, azijn, zout en peper.
Hier kun je nog citroensap, mosterd, honing, yoghurt, kruiden, etc aan toevoegen.