Overzicht

Vegetarische quiche met kaas in mok

Bevat ei, tarwe, mosterd, melk

vegetarische quiche met kaas in een mok
  • Lunch
  • Bereidingstijd: 10 min
  • Geen vlees
  • Geschikt voor zwangere vrouwen

Ingrediënten

  • Voor 2 personen
  • 2 middelgrote eieren
  • 3 eetlepels melk
  • 1 eetlepel crème fraîche
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 theelepel mosterd
  • Zout en peper naar smaak
  • 1 volkoren boterham
  • 15 gram geraspte kaas
  • 20 gram spinazie
  • ½ rode paprika
  • Verse bieslook naar smaak
  • Benodigdheden: 2 magnetronvaste mokken

Bereidingswijze

  1. Klop de eieren en voeg hier de melk, crème fraîche, olijfolie, mosterd, peper en zout aan toe

  2. Snij de boterham in stukjes en roer deze samen met de geraspte kaas door het ei-mengsel

  3. Vet de mokken in met wat olijfolie

  4. Snij de paprika en spinazie fijn en voeg deze ook toe aan het ei-mengsel

  5. Vul de mokken met het beslag

  6. Verwarm de quiche op 750 Watt gedurende 8 minuten

  7. Controleer of het ei goed gegaard is

  8. Serveer met bieslook

  9. Eetsmakelijk!