
Bloemige bloemkool met kaas en ei
Allergie informatie
- Vrij van gluten
- Geen vlees
- Geen varkens vlees
- Vrij van soja-eiwit
Was en schil de wortel, bloemkool en ui.
Snijd deze in kleine, beetklare gelijke stukjes.
Zet een pan met water op en breng deze aan de kook.
.
Plaats een kookpan op middelhoog vuur en stoof de ui aan in een kofelepel olijfolie.
Voeg de versneden groenten samen met 200 ml water toe en laat het geheel gedurende 20 minuten sudderen.
Voeg de tempe de laatste 10 minuten toe en laat deze mee sudderen.
De groenten zijn gaar wanneer je hier makkelijk met een vork doorheen kan prikken.
Voeg de aardappelen, toe aan het kokende water en laat 15-20 minuten koken.
Meng de afgegoten aardappelen, de groenten en de door elkaar en snipper de peterselie fijn.
Kruid af met peterselie en zwarte peper.
Wacht tot de maaltijd voldoende is afgekoeld voor je deze aan je kindje geeft.
Je kan de temperatuur van de maaltijd testen door een beetje voeding op je pols te lepelen.