Lifestyle

Borstvoeding voor onderweg

Je vakantie is vast al helemaal uitgestippeld: Zorg er wel voor dat je kindje tijdens de vakantie zijn vertrouwde voeding drinkt.

Borstvoeding onderweg

Onderweg is het geven van borstvoeding gemakkelijker, dan het geven van flesvoeding. Voor borstvoeding hoef je namelijk niets mee te nemen en niets voor te bereiden. Geef je onderweg borstvoeding? Draag dan kleding met een voorsluiting of een shirtje dat je gemakkelijk omhoog schuift. Een beha waarvan je de cups afzonderlijk kunt openen, is een echte aanrader! Je baby komt dan makkelijk bij je borst. Wil je tijdens het voeden wat privacy? Draag dan laagjes kleding over elkaar of sla een sjaaltje om.

Borstvoeding in het vliegtuig

Op de luchthaven en tijdens de vlucht kun je gemakkelijk borstvoeding geven. Vraag bij de luchtvaartmaatschappij na of je een zitplaats met meer beenruimte kunt krijgen. Dit is voor jou en je kindje een stuk comfortabeler. Krijgt je kindje tijdens het opstijgen en het landen last van zijn oortjes? Leg je kindje dan tijdens die momenten aan. Dan heeft hij minder last van de druk op de oren.

Op vakantie

Vakantie checklist

Op vakantie

Een rustig rit

Voeden in een draagzak

Neem naast een buggy ook een draagzak mee. Hierin geef je je kleine gemakkelijk borstvoeding. Bovendien verkent je kindje de wijde wereld in een doek vanaf de rug van zijn pap of mam. Dat vindt hij fantastisch!


Mijn Nutricia

Meld je aan voor Mijn Nutricia

Blijf je graag op de hoogte over de ontwikkelingen tijdens je zwangerschap of van de ontwikkelingen van je kleine? Meld je dan aan voor Mijn Nutricia en blijf op de hoogte.

Benieuwd wat er nog meer speelt tijdens de ontwikkeling van je baby?

Lees meer over 0,5 maand