Nutricia voor jou

Over Nutricia: een goede start voor elk kind

Ken je het gezegde: “Je bent wat je eet”? Voor de allerjongsten kun je daarvan maken: “Je wordt wat je eet”. De eerste 1000 dagen van een mensenleven zijn namelijk de basis van een gezond leven.

Juist dan is er een periode van belangrijke groei bij elk kleintje: de hersenen, het darmstelsel en het immuunsysteem ontwikkelen zich razendsnel. Je kindje verdubbelt in lengte, vervijfvoudigt het gewicht en de hersenen groeien met 1 gram per dag. Goed eten is in deze periode superbelangrijk. Bij Nutricia helpen we jou graag tijdens deze periode met dit platform, Nutricia voor jou. We geven je informatie en delen heel veel praktische tips. Allemaal specifiek gericht op die eerste belangrijke 1000 dagen van het leven.

Nutricia is meer!

Je kent ons waarschijnlijk vooral van voeding voor gezonde baby’s. Maar Nutricia maakt ook dieetvoedingen die gebruikt kunnen worden tijdens ziekte. Niet alleen voor baby’s en jonge kinderen, maar ook voor volwassenen. Nutricia gelooft dat de juiste voeding en support goed is voor de gezondheid en welzijn van iedereen. Niet alleen tijdens de eerste 1000 dagen met die grote groei en die mooie prille momenten, maar ook later in het leven tijdens moeilijkere periodes van ziekte en onzekerheid. Wij zijn er voor jou en iedereen die je liefhebt, nu en voor volgende generaties. Lees ons verhaal.

De lange geschiedenis van Nutricia

Wist je dat het verhaal van Nutricia al ruim 120 jaar geleden begon. Toen al maakten we flesvoeding voor baby's voor wie geen borstvoeding beschikbaar was. Het zorgde ervoor dat ook die kinderen gezond konden opgroeien. Sindsdien hebben wij heel veel producten ontwikkeld om gezonde en zieke kinderen en volwassenen op een goede manier te voeden en te ondersteunen. Altijd gebaseerd op onderzoek en wetenschap. De geschiedenis van Nutricia.

Samen met professionals

Welke voeding we ook maken: we werken altijd samen met professionals uit het vakgebied. Denk aan wetenschappers, artsen, neonatologen, diëtisten, verpleegkundigen, logopedisten, kraamverzorgenden en verloskundigen. Al sinds 1946 heeft Nutricia een eigen onderzoekscentrum. Hier doet Nutricia voortdurend onderzoek. En vanuit hier vertalen we wetenschappelijke inzichten en ontwikkelingen naar producten en services. Meer over Nutricia research.

Nutricia en duurzaamheid

De gezondheid van de mens is nauw verbonden met die van onze planeet. Nutricia wil zo goed mogelijk omgaan met het milieu. Dat merk je aan het beleid, de producten en aan de acties die Nutricia onderneemt voor jou, en voor de generaties van de toekomst. Dit doet Nutricia voor een gezondere planeet.

Zit je met vragen?