
Broccolischotel met worteltjes en kalkoen
Allergie informatie
- Geen koemelk-eiwit en lactose
- Vrij van kippenei-eiwit
- Vrij van gluten
- Geen varkens vlees
- Vrij van soja-eiwit
Was en schil de aardappel en broccoli.
Snijd deze in kleine gelijke stukjes.
Leg de geschilde en versneden aardappel in een stoommandje.
Stoom de stukjes aardappel gedurende 10 minuten.
Voeg de broccoli toe aan het stoommandje en stoom opnieuw 10 minuten of tot je makkelijk met een mes door de stukjes aardappel en broccoli kan prikken.
.
Kook terwijl een ei gedurende 10 minuten en giet af wanneer het ei hardgekookt is.
Koel het ei meteen onder koud stromend water.
Doe de stukjes aardappel en broccoli in een blender en voeg de olie en een gepeld hardgekookt half ei toe.
Blend alles fijn tot een zachte gladde puree.
Wacht tot de maaltijd voldoende is afgekoeld voor je deze aan je kindje geeft.
Je kan de temperatuur van de maaltijd testen door een beetje voeding op je pols te lepelen.