
Hongaarse goulash met seitan
Allergie informatie
- Geen vlees
- Geschikt voor zwangere vrouwen
- Geen varkens vlees
Was en schil de ui, de groenten en de knoflook.
Snijd de bleekselderij, wortel en paprika’s in beetklare stukken.
.
Pers de knoflook met een lookpers.
Snipper als laatste de ui fijn.
Plaats een pan op het vuur en verhit de olie met de ui en de knoflook.
.
Voeg na 3-5 minuten de paprikablokjes, selder en wortel toe en roerbak het geheel opnieuw 5 minuten.
.
Voeg vervolgens de groentebouillon en tomatenblokjes toe en roer het geheel kort door.
.
Spoel de rode bonen en voeg deze vervolgens met het paprikapoeder, de kaneel, de komijn en de chilivlokken aan het geheel toe en laat de chili gedurende 30 minuten sudderen.
Voeg de mais de laatste 5 minuten aan de chili toe.
.
Plaats een pan met water op het vuur en breng dit aan de kook.
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
.
Dien de chili samen met de rijst op en werk af met de fijngesnipperde koriander en zure room.
.