
Mediteraanse quinoa schotel
Allergie informatie
- Geen vlees
- Geen varkens vlees
Snijd de tofu in blokjes van circa 1 cm.
Leg ze in een kom met de sojasaus en laat de tofu gedurende 1 uur marineren in de koelkast.
Na circa 45 minuten kun je starten met onderstaande:.
Plaats een pan met water op het vuur en breng dit aan de kook.
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Was en schil de sjalot, paprika’s, courgette en aubergine en venkel.
Snijd de groenten vervolgens in beetklare stukken.
.
Snipper de sjalot en pers de knoflook met behulp van een lookpers.
Zet een pan op het vuur en verhit de olie, sjalot en knoflook.
.
Voeg de groenteblokjes toe en roerbak deze gedurende 7 minuten.
Voeg vervolgens de gemarineerde tofu toe en bak het geheel opnieuw 7 minuten.
Snipper vervolgens de basilicum fijn en voeg deze aan de tofu-groenteschotel toe.
.
Dien het geheel samen met de rijst op.