Overzicht

Gevulde paprika met halloumi en couscous

Bevat melk, gluten, noten

Gevulde paprika met halloumi en couscous
  • Hoofdgerecht
  • Bereidingstijd: 30 min
  • Geschikt voor zwangere vrouwen
  • Geen vlees

Ingrediënten

  • Voor 2 personen
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 2 rode paprika’s
  • 150 gram couscous
  • 1 rode ui
  • ½ courgette
  • 50 gram spinazie
  • 2 eetlepels groene pesto
  • Zout en peper naar smaak
  • 120 gram halloumi
  • 1 lente-ui
  • Benodigdheden: ovenschotel, steelpan, grillpan, oven

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden

  2. Was de paprika’s, verwijder het topje van de paprika en snij de zaadlijsten eruit

  3. Bereid de couscous volgens de gebruiksaanwijzing

  4. Snij de ui, courgette en spinazie fijn en bak deze kort in de steelpan

  5. Meng de couscous met de groentes en pesto

  6. Breng op smaak met peper en zout

  7. Vul de paprika’s met het mengel

  8. Snij de halloumi in plakken en grill deze enkele minuten in een ingevette grillpan

  9. Leg de plakjes halloumi op de gevulde paprika’s.

  10. Bak de paprika’s in 15 minuten gaar in de oven

  11. Serveer met snippers lente-ui

  12. Eet smakelijk!