
Mini-spruitjesstamppot voor superhelden
Allergie informatie
- Vrij van gluten
- Vrij van kippenei-eiwit
- Vrij van soja-eiwit
- Geen varkens vlees
Het spijt ons, maar de browser die je gebruikt wordt niet door Nutricia ondersteund.
We adviseren je om één van onderstaande browsers te gebruiken. Meer informatie.
… je paprika’s in veel verschillende kleuren hebt? Het bekendst zijn de rode, gele en groene paprika. Maar er bestaan ook zwarte, paarse en witte paprika's!
Charlotte, Voedingskundige
Deze maaltijd bevat 100% van de dagelijkse portie groente.
Vul een pan met ruim water en breng het water aan de kook op hoog vuur.
Voeg de rijst toe aan het kokende water en kook deze volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Was de paprika in koud water.
Snijd de bovenkant van de paprika en verwijder de zaadlijsten.
Maak de ui schoon, verwijder de bruine laag en snipper de ui.
Was de spinazie in koud water.
Snijd de kipfilet in smalle repen.
Verhit de olie in een roerbakpan op middelhoog vuur.
Voeg de kipreepjes toe en bak ze totdat ze bruin en gaar zijn.
Voeg de ui en spinazie toe en bak het geheel gedurende enkele minuten, totdat de spinazie volledig geslonken is.
Voeg de gekookte rijst toe aan de kipfilet en groenten, en roer het geheel goed door elkaar.
Schep het mengsel in de paprika’s tot deze volledig gevuld zijn.
Verwarm de oven voor op 180ºC.
Zet de gevulde paprika’s in een ingevette ovenschaal.
Strooi de geraspte kaas over het geheel.
Zet de ovenschaal in de oven, en bak de paprika’s ongeveer 15-20 minuten, tot de kaas gesmolten en goudbruin is.
.
Dek de tafel.
Dien de gevulde paprika’s op.
.