
Tortizza met ansjovis
Allergie informatie
- Geschikt voor zwangere vrouwen
Schil de ui en was de bleekselderij en de champignons.
Snijd bleekselderij en champignons vervolgens in beetklare stukjes.
Was de spinazie grondig.
Snipper als laatste de ui en de peterselie fijn.
.
Plaats een pan op het vuur en verhit de helft van de olie met de ui.
Voeg vervolgens de rijst en de stukjes bleekselderij toe en roerbak het geheel tot de rijst glazig wordt.
Voeg vervolgens de groentebouillon toe en roer het geheel kort door.
.
Zet de pan op een lag vuur en laat het rijst-bouillon-mengsel 20 minuten met deksel sudderen.
Plaats een pan op het vuur en verhit deze met de resterende olie.
Pers de knoflook en voeg deze aan de olie toe, samen met de champignons.
Laat het geheel 5 minuten bakken.
Voeg vervolgens de spinazie toe en roerbak de champignons en spinazie opnieuw 5 minuten.
.
Voeg vervolgens de spinazie en champignons aan de risottorijst toe en roer het geheel om.
.
Werk de risotto af met de Parmezaanse kaas en de peterselie voor het opdienen.