Besprenkel de krieltjes met wat olijfolie, zout, peper, en de kruiden die je lekker vindt.
Hussel om zodat de kruiden goed aan de krieltjes plakken.
Keer ze af en toe om zodat ze aan alle kanten bruin en krokant worden.
Gebruik hiervoor een braadpan.
Haal het vlees na 15 minuten uit de pan en houd het warm (bijvoorbeeld in aluminiumfolie).
Snijd de bacon en bleekselderij in stukjes.
Fruit deze samen met het fijngehakte sjalotje in het braadvocht.
Voeg de helft van het geroosterd amandelschaafsel en gembersiroop toe.
Maak de saus af door er slagroom door te roeren.
Laat even op een laag vuur doorwarmen.
Bestrooi met de rest van het amandelschaafsel en gehakte peterselie.
Zet water op en kook de stronkjes in ongeveer 10 minuten gaar.
Heb je een stoompan en vind je dit lekkerder? Stoom ze dan.
Zo behoud je veel voedingsstoffen!.
Verdeel de krieltjes, broccoli en varkenshaasje over de borden.
Geniet ervan!.