
Pasta met sperziebonen en zalm
Allergie informatie
- Geen vlees
- Geen varkens vlees
- Vrij van soja-eiwit
Was de wortel en tomaat, schil de wortel.
Snijd deze in kleine gelijke stukjes.
Zet een pan met water op en breng deze aan de kook.
Plaats een pan op een middelhoog vuur en leg de versneden groenten samen met 200 ml water in de pan.
Laat gedurende 20 minuten sudderen.
Voeg de champignons en quorn de laatste 10 minuten toe en laat deze mee sudderen.
De groenten zijn gaar wanneer je hier makkelijk met een vork doorheen kan prikken.
Voeg de pasta toe aan het kokende water en laat 10 minuten koken (tenzij anders aangegeven op de verpakking).
Blend de groenten, champignons, quorn en pasta met een vork en voeg de olie toe.
Kruid af met basilicum en oregano.
Wacht tot de maaltijd voldoende is afgekoeld voor je deze aan je kindje geeft.
Je kan de temperatuur van de maaltijd testen door een beetje voeding op je pols te lepelen.