Alle baby informatie van A tot Z

Baby (Ontwikkeling)

Hoe ontwikkelt mijn kindje zich

Vanaf het moment dat je kleintje is geboren, leert hij de wereld om zich heen kennen. Op deze pagina vind jij als jonge ouder informatie over de ontwikkeling van je kindje. Want niet alleen van de buitenkant, maar vooral daar binnenin gebeuren de meest bijzondere dingen.

De weerstand en het immuunsysteem van je kindje ontwikkelen!

Ieder kindje heeft af en toe wel ergens last van: snottebellen, hoesten, ontstoken oogjes en allerlei kinderziektes. Dat komt omdat de weerstand van je kindje nog moet ontwikkelen. Zijn immuunsysteem geeft hem weerstand tegen ziektes en het ontwikkelt zich vooral in de eerste 5 levensjaren. Goed nieuws: jij kunt hem daarbij helpen!

Tijd voor actie, de fysieke ontwikkeling

Je kind ontwikkelt zich letterlijk van top tot teen. In deze maanden is het echt tijd voor actie, want nu worden de spieren van het bovenlichaam steeds sterker.

Hoe oud is je kindje?

Hoe ontwikkelen de hersenen van mijn kindje zich?

De hersenen van je kindje ontwikkelen zich in een verbazingwekkend tempo. Daardoor kan hij elke dag nieuwe dingen leren.

Deskundigen

Onze deskundigen van de Nutricia Kindervoeding Service werken nauw samen met de ervaren logopedisten Clairette en Eveline én ontwikkelingsspycholoog Steven Pont. Ook jonge moeders denken met ons mee, zodat we jou van alle belangrijke tips en adviezen kunnen voorzien.
Meer lezen over onze deskundigen? Ga dan snel naar hun pagina en ze vertellen je er alles over!

Deskundigen

Nutricia Kindervoeding Service

Vragen over de voeding van jezelf tijdens je zwangerschap, of over de voeding van je kindje? Heb je behoefte aan een persoonlijk advies of een luisterend oor? Stuur ons een bericht en je ontvangt binnen 24 uur een reactie. Natuurlijk kun je ons ook bellen, via het gratis telefoonnummer 0800 022 26 26.​

Deskundigen

Eveline & Clairette

Deskundigen

Steven Pont

Vragen of advies over jezelf of je kindje? Wij zijn 24/7 bereikbaar!